2013/11/25

Er det jul nu? Pakkekalender

Hvor forkælet har man lov at være? Jeg føler at jeg er rimelig forkælet. Hvert år til december tropper både mor og svigermor op med pakkekalender til os – ganske vist “kun” adventspakker – men hvor det altså bare hyggeligt! Og helt igennem dejligt og sødt at vores mødre at de gider år efter år at lave pakkekalender til os, selvom vi for længst er fløjet fra reden.

I lørdags fik vi pakker med hjem fra min mor og i dag havde gemalen pakker med hjem fra sin – nu er december altså ikke langt væk længere.

 

Nu står pakkerne sammen med julepynten og venter på at 1. december indfinder sig – om bare en uge. Og selvom jeg er utrolig nysgerrig holder jeg mig i skindet lader være med at “prikke på pakkerne” det er en evig kamp mellem nysgerrige mig og “fornuftige” mig der ved at søndag morgen er meget hyggeligere hvis man ikke i forvejen har gættet hvad der er i gaverne.

Det er iøvrigt en ting jeg kæmper lidt med, for blandet med min store nysgerrighed, har jeg også en eller anden utrolig god evne til at gætte hvad folk giver mig i gave – ikke fordi jeg smugkigger eller prikker på pakkerne – et par enkelte spørgsmål og så er den ged barberet. Jeg forsøger at holde mig i skindet, men det er svært – det er det altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *