2013/11/27

Er det jul nu? Peberkagehus

I år har vi besluttet os for at prøv noget vi aldrig har gjort før – at lave et paberkagehus.

Det så godt nok ikke helt rigtigt, jeg har faktisk engang forsøgt mig ud i kunsten at lave peberkagehus, men de resultat behøver vi ikke snakke mere om…. hint, det var ikke særlig vellykket.

Nå men i år vil vi altså forsøge os med et. Det kom sig af at vi så masterchef jul den anden dag, hvor de lavede peberkagehuse og hvis ikke lige man skal gøre det på tid – så ser det faktisk ret hyggeligt ud, så vi giver det et forsøg.

Klidmoster ser ud til at have haft stor succes med sin peberkagehusbagning, så jeg tror vi følger den opskrift hun har delt og så må vi ellers se om hus (og ægteskab) holder til en omgang pyntning.

Jeg købte lidt forskelligt krymmelstads var vi var i Tyskland i oktober – så mon ikke der skal bruges noget af det, når der går pyntejørgen i den…

2 tanker om "Er det jul nu? Peberkagehus"

  1. kredit schnell bekommen

    : A 10:06, vous aviez presque donné la bonne réponse. Chance aux autres ? l’excuse est élégante. Bon, admettons.Rédigé par : l’amer qui remercie Dominique & leveto | le 07 août 2009 à 23:55Mais, l’amer!, le nom de cette dame, Suze Rotolo, est accessible en un clic sur Wikipedia en cherchant Free Wheelin’ Bob Dylan et en lisant le paragraphe 6 ( art cover). J’ai même été étonné que cette réponse n’ait pas été trouvée plus tôt!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *