2013/11/16

Nu det snart jul

Alt sådan næsten .. Men forberedelserne er så småt gået igang. I går sad jeg og puslede med lidt ideer til julekort, tror de godt kunne gå hen og blive ret grafiske i år, i dag fik jeg en utrolig stor lyst til at tage fat på knipleriet igen – det havde jeg egentlig bestemt mig for at det ikke blev til i år, men når lysten er der – så skal man også rykke på det!

Starten på et julehjerte

At kniple er et gammelt håndværk som egentlig ikke er særlig udbredt – men jeg synes det er lige som om der er flere og flere der hopper med på bølgen. Jeg synes det er fantastisk, fordi man kan få nogle super fine og elegante ting ud af lidt tråd og noget tid. Oven i det er det faktisk ret nemt. Da jeg skulle lære det var det med ordene – “kan du tælle til 4? Jamen så kan du lære at kniple!”

Jeg har lært det af min mor og farmor og har gjort god brug af det som studerende til julegaver – jeg tror snart min svigermor drukner i kniplinger.

Jeg har nu sat et lille kniplet julehjerte igang, om det bliver til gave eller til mig selv ved jeg ikke endnu – der skulle bare ske noget og så begynder det at dufte lidt af jul.

 

Nu vil jeg pakke mig ind i 20 lag tøj og springe på stranden med vuffen og gemalen, man skal ikke glemme efterårets glæder bare fordi julen banker på døren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *