2014/01/17

Vi forskanser os

Snestormen har ramt Danmark – Nordjylland i hvert fald, og vi er begyndt at forskanse os. Ikke på en dårlig – åh-nej-nu-sner-det-igen agtig måde, mere på en uuuuh-mon-vi-sner-inde-og-nej-hvor-er-det-hyggeligt agtig måde.

For det er da fantastisk når naturen raser, når sneen pisker ind på ruderne og alting lige kommer lidt ned i tempo. På arbejde var jeg alene på kontoret og vi var måske kun en tredjedel af dem vi plejer at være. Omkring middag tog jeg lidt arbejde under armen og tog hjem, til et par timers hjemmearbejde inden det hed weekend. Gemalen skulle hjem fra en aftale der, og der var ingen grund til at han skulle ud og køre mere i det vejr her.

Nu er vuffen blevet luftet – en tur ned over vores “mark” i høj sne med hendes fine røde striktrøje på. Hun kunne næsten ikke vente på at komme ud – hun elsker om muligt sneen mere end os.

Og nu forskanser vi os – med varm the (og kaffe til gemalen) serie på viaplay og en varm dyne – snestorm, kom bare an!

Desværre er sneen stoppet – men man kan jo altid håbe på at den begynder igen 🙂

 

 

Snestorm og hyggemad hører vist bare sammen – pølsehornene er i ovnen, i aften vil jeg lave en langtidshævet dej til lækkert nybagt morgenbrød.

 

 

 

 

Vi slutter af med vuffen – der her viser meget godt hvordan vores fredag skal foregå – stille og roligt, mens stormen suser om ørene på os.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *