2014/03/31

Det er hårdt at være husejer

Av av av – manuelt arbejde er en hård ting. Vi overtog nøglerne til kolonihaven i onsdags. Torsdag gik gemalen til angreb på gulvet og kørt 3 trailerfulde blandet rod væk.

Fredag tog vi en weekendtur til Tversted og nød freden. Da turen gik hjemad søndag formiddag, kørte vi over i kolonihaven for at komme igang – der skulle gøres noget ved fugten, så bevæbnet med et koben og sav gik vi igang med at bryde godt møre gulvbrædder op – dem der ikke var angrebet af fugt og råd, havde været spisekammer for en flok borebiller, som mere eller mindre har undermineret træet – der er enkelte fibre med savsmuld imellem.

Der blev også tid til lidt hygge – med familiebesøg der lige skulle inspicere købet. Søndag så stuen sådan ud

I dag da jeg fik fri tog vi så derud igen – vægbeklædningen er røget en tur og i løbet af ugen skal det sidste af gulvet gerne få samme omgang. Der er rigtig meget fugt derude – men vi håber at ved at få lukket op nu, kan det få lov til at stå og tørre op, inden vi kan pakke det ind igen og få et fint hus ud af det.

I dag så stuen sådan ud, dog fik vi inden vi tog hjem fjernet det sidste beklædning, så der nu står et skelet med yderbeklædning tilbage

Vi har gjort visse “fund” i nedbrydningsarbejdet. I går fandt vi dele af et – hvad vi tror er – et rotteskelet, et kranie, en underkæbe og nogle ribben, er glad nok for at det var skeletstadiet vi fandt og ikke en halvrådden rotte.

I dag gjorde vi et lidt hyggeligere fund – et gammelt frimærke til 200 øre, med motiv fra Skagensbanen, faldt ud af væggen da jeg fjernede noget af det pap, man engang har ment var en vildt god idé at lægge ind…

Derudover har vi fundet indtil flere døde små edderkopper, store levende edderkopper og en vis mængde krible-krable-dyr, jeg vil ikke sige at jeg er bange for insekter, men jeg har det det meget stramt med krible og krablende insekter der kan kravle ind under tøjet og krable rundt.

Når resten af gulvet er væk skal huset have lov til at stå og tørre, inden vi får lavet en ny gulvkonstruktion og inderbeklædning. Imens kan vi gå i haven og forsøge at få startet en køkkenhave op – det var jo en stor del af ideen med at skulle have en kolonihave, det bliver så godt!

 

En tanke om "Det er hårdt at være husejer"

  1. Pingback: Altså vi spiser jo stadig... | Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *