2014/03/26

Kolo-kolo-koloooooo

Vi er blevet husejere – kolonihusejere i hvertfald.

Vi har i dag overtaget nøglerne til denne lille dejlighed

Så nu glæder vi os til at komme igang med at så grøntsager og sætte kartofler, og ikke mindst få arbejdet lidt med huset, så det kan blive det aller hyggeligste kolonihavehus – så kommer vi nok ikke til at komme uden om at der nok går lidt arkitektnørderi i den, jeg er i hvert fald allerede gået igang med at undersøge hvilken type maling vi skal bruge, hvordan vi bedst kan bygge til osv. – det er måske meget godt, at jeg kan få lov til at lege, undersøge og nørde lidt i et kolonihavehus hvor der ikke sker så meget hvis det ikke går som planlagt, inden vi kommer igang med et “rigtigt” hus.

Foreløbig skal vi vist bare igang med en oprydning og rengøring også få noget luft igennem – der er meget fugtigt derude nu, og gulvet giver noget efter når man går på det – men vi er ved godt mod og tager et skridt af gangen – hvad vi ikke når i den er uge, når vi måske i næste uge, måned eller år – det vigtigste er at det skal være hyggeligt!

Nårh ja – også er der jo lige den her lille dame der nyder at være kommet på græs igen – jeg tror at både hund og ejere kommer til at få mange gode hyggelige timer ude i “kolo’en” – som vi i øvrigt skal have navngivet – vi tænker lidt at det skal være Martha, som i skibet s/s Martha.

 

5 tanker om "Kolo-kolo-koloooooo"

  1. TildeMa(d)

    Ej, hvor lyder det hyggeligt med en kolonihave-hus. Tillykke med nyerhvervelsen, håber I får glæde af jeres fine lille hus og ikke mindst tak for en dejlig blog.
    mvh Matilde

    Svar
  2. Pingback: Det er hårdt at være husejer | Hende den lille lyshårede

  3. Pingback: Pip Gok Påskeplim | Hende den lille lyshårede

  4. Pingback: Året der gik... - Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *