2014/04/14

Altså vi spiser jo stadig…

Det er ikke fordi bloggen vælter over med madopskrifter for tiden – jeg ved snart ikke om jeg kan tillade at kalde mig en madblog mere… Men jeg trøster mig ved tanken om at jeg – tilbage da jeg startede bloggen – valgte at give den undertitlen “en glad amatørs puslerier” for det er nok mere dækkende end hvis jeg havde kaldt den et eller andet madrelateret.

Jeg går stadig op i mad, kager, brød og søde sager – men i løbet af det sidste år, har lysten til at gøre andre ting end lige at gå i køkkenet nok været større. Jo vi spiser stadig og jo der bliver lavet kage, men hvor jeg før pludselig kunne få en god idé og så kaste mig over den, er jeg nu mere idé tømt og bruger lang lang tid på at finde ud af hvad jeg har lyst til at lave.

Måske er det bare et udtryk for at interesser ændre sig. Jeg kan se det på de blogs jeg følger med på (hvilket også er blevet mindre i det sidste års tid) – der kommer flere og flere indretningsblogs og madblogs skimmer jeg bare lige igennem – gider knap læse opskrifterne, er mere interesseret i hvad folk ellers går og laver.

Og det er måske også det der kommer til udtryk på min blog. Jeg har mere lyst til at fortælle om hvad der sker omkring mig, end at skrive en laaaaang lang opskrift – så hellere krydre med lidt gode opskrifter ind i mellem, sammen med krea projekter, haveliv og hvad der nu ellers kan være.

Grænser min blogs sig så til at blive useriøs? tjah måske, men det ligger jo heldigvis folk frit for om de vil læse med. Jeg sætter stor pris på at der er nogen der har lyst til at læse med i mine små skriblerier, men jeg blogger i det store hele mest for min egen skyld og fordi jeg har lyst. Jeg vil derfor ikke stille krav til mig selv (i hvert fald ikke lige nu) om at der skal blogges mindst en gang om ugen og at der skal indgå opskrift i hvert blogindlæg – eller noget i den stil. Når lysten kommer, så blogger jeg. Det er ikke noget jeg skal profilere mig på, tjene penge på eller noget som helst andet – det er et hyggeprojekt, som får mere eller mindre opmærksomhed, alt efter hvor meget jeg ellers har mellem ørene.

Lige for tiden synes jeg at der er nok at lave, har indtil flere småprojekter der ligger og venter, ting jeg gerne vil lave men som tiden bare ikke er til – så de må vente, til tiden pludselig er der. Så håber jeg den dukker op…

I weekenden fik jeg syet nye puder til vores nye sofa, har fået mig en smuk gammel symaskine af en kollega, den kan sy lige ud og zig zag i tre bredder og det er cirka det – men den er solid som ind i h****** og mine evner inden for syning rækker alligevel ikke længere. Men det er lykkedes mig at lave tre fine puder, en endda med selv betrukne store lækre knapper (en første for mig) og med lynlås i alle tre (også en første for mig – plejer at snuppe de nemme løsninger med at sy bindebånd i eller at lade mor gøre det) så jeg er ganske stolt af mine puder – så stolt at I da lige skal have et billede af dem.

 

Nu har jeg tre små udtræksborde i teaktræ stående, der skal have lidt damagecontrol inden de skal agere sofabord og det gamle kan ryge i kolonihaven, et par bakker der skal males og deles ud til dem der vil modtage dem, noget garn der skal blive til en kjole og noget mere garn jeg skal lege lidt med til et eller andet hyggeligt. Derudover er der jo lige et kolonihavehus der skal blive menneskelig at se på og være i, en køkkenhave der skal såes til og ikke mindst nogle kanter ved hækken der skal luges og trimmes så de kommer op at spille som de andres.

Heldigvis er det jo alle ting jeg gerne vil gøre, så mon ikke det lykkes på et eller andet tidspunkt – og det jeg ikke når, overlever jeg nok også.

Håber I har en god aften derude – jeg vil slutte af med en lille påskehare vores kolonihave gemte på – det er helt ærgerligt at den snart bliver pakket ind af beklædning – jeg må printe billedet og hænge det op derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *