2014/06/06

Doiley-dug

Jeg har syntes at kreaprojekterne har haltet bagud her på det sidste – og jeg har mange mange mange liggende endnu, men det er jo altid rart at have mange ideer og ting at tage sig til. Nu er et af dem blevet færdig og der kan sættes kryds ved det – hvis altså jeg havde haft en liste, hvilket jeg utrolig nok ikke har…

Projektet er denne fine lille dug ud til kolonihavehuset, der – har jeg bestemt mig for – skal holdes i de lyseblå toner (har vist en lille blå periode for tiden)

 

Ideen til denne lille dug er som sådan fostret i mit hoved – opskriften på doileys har jeg snuppet herfra og hæklet i det lækreste bomuld fra isager. Den er ikke så stor, da den bare er lavet med de tre nøgler garn jeg havde, men jeg synes egentlig ikke det gør noget – den ligger fint og pynter. Bordpladen har jeg i øvrigt selv banket sammen af nogle overskydende gulvbrædder (= meget stolt lille dame der sidder bag skærmen).

Jeg nyder stadig min ferie – det har virkelig givet et boost at holde fri fra arbejde i lidt over en uge nu, og der er stadig tre dage tilbage endnu – de skal nok gå i kolonihaven, hvis vejret bliver som de lover. Vi troede vi skulle derover i dag, men det ændrede en gang heldagsregn da godt nok lige på. Vi er så småt begyndt at kunne høste lidt derfra – i de sidste par dage har vi spist af det salat vi har fjernet for at tynde ud i rækkerne, og i går spiste vi de to første minisquash, lige små nok endnu tror jeg, de næste skal lige have lov at blive lidt større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *