Månedsarkiv: juli 2014

Lidt plidder-pladder

24. juli, 2014

Hedebølge over Danmark og sen dag på arbejdet hænger bare rigtig dårligt sammen – så lige nu, vil jeg have lov til at have ondt af mig selv!

Ikke så længe, i aften står den nemlig på strandpicnic med gemalen og vuffen – ikke noget fancy, lidt nemme sandwich, et tæppe og et par håndklæder bag på cyklen, vuffen i kurven og så afsted de 500 m vi har til stranden. Det bliver nok ikke til særlig meget mere end til soppen i vandkanten – ingen af os er vandhunde – specielt ikke vuffen der helst tager en sikkerhedsafstand på 5 meter til det dersens farlige hav. Men bare lige ned og køles af, efter en lang dag i hede, foran skærmen er det vist lige hvad man trænger til.

Og det bedste er – at der kun er én dag til at den står på ferie for mig også! Kun en uge, det var hvad der kunne blive til. Men lidt har også ret, meget ret i mit tilfælde faktisk! Så jeg ser frem til uge hvor der ikke er noget vækkeur, hvor vi har tid til bare at hygge os og tage lidt udflugter eller arbejde i haven – hvis det er det vi har lyst til. Når ferien så er overstået så er der lige præcis  4 uger tilbage med arbejde for mig – inden min kontrakt udløber og jeg skal finde på noget nyt at lave, hvad det så end bliver – men den tid den sorg, jeg skal have sendt et par ansøgninger afsted her i min ferie på nogle jobs der lød spændende – så er det vel bare at håbe på at de også synes jeg lyder spændene.

Nu vil jeg i hvert fald have fundet bikini (der er blevet brugt aaaaalt for lidt i år), håndklæder og mad frem og så vende snuden mod vandet.

Håber I nyder det gode vejr – jeg vil ikke spørge om I kan holde varmen, det spørgsmål er jeg nemlig blevet godt træt af, efter at have fået det så mange gange nu at jeg er løbet tør for dumme svar som “nej jeg tror jeg tager min vinterjakke med i morgen” eller “næh – kan du ikke se vi blæser varm luft rundt i kontoret?” (vi har en blæser til at stå på fuld knald for at blive kølet bare en lille smule ned… Men nu rækker fantasien ikke rigtig til nye så hvor kunne det være fedt hvis folk kunne finde på en anden åbningsreplik efterhånden… (det samme gælder for folk der skal gøre opmærksom på hvor mange måneder der er til jul hver den 24. fra juni og frem – jeg elsker jul, men jeg mener – lad os nu lige nyde sommeren først, lev i nuet – ikke 😉 )

Vi skal flytte …

16. juli, 2014

Jaaaaa – jubiiii fra 1. oktober er det slut med det overophedede, selvudstillende, toglarmende, ikke-gennemtænkte, det-gør-ondt-i-mit-arkitekt-hjerte hus – der flytter vi nemlig!

I juni blev vi enige om at nok kunne være nok – ingen af os føler os rigtig hjemme i vores hus, vi kan ikke bruge det ordentligt hele sommeren pga. varme, hvis man har lyst til at krybe sammen i sofaen, se en god film og drikke massere af varme drikke må man håbe på at denne lyst kommer en dag med overskyet vejr – ellers kan man godt glemme alt om filmen, så er det nemlig ikke til at se noget i fjernsynet for bare lys. Toget 20 m derfra og det faktum at folk stadig mener det er ok at sænke farten og kigge ind af vores vinduer har heller ikke hjulpet på den manglende glæde over huset. Så vi sagde lejemålet op og begyndte at kigge stille og roligt efter noget andet. Vi forventede egentlig først at den rigtige boligjagt skulle gå igang midt-august men så pludselig, så var den der bare – den helt rigtige lejlighed.

Faktisk så da vi ringede på den, var det med tanke at “den er nok udlejet” men utrolig nok så var den stadig ledig, så vi tog ud og kiggede – med et “njah så har vi da gjort noget” vi havde nemlig lidt imod os, vi kan først flytte ind en måned senere end den er sat til leje og så har vi jo altså vuffen. Men vi prøvede og udlejeren synes det var helt i orden så 1-2-3 så var der taget beslutning, vi snuppede den.

Nu kunne man så tænke at det er en eller anden fabelagtig herskabslejlighed inde midt i byen – baseret på vores glæde over det. Men faktisk så er det 1. salen af et parcelhus fra 1970’erne (sagde hun med et lille gys) – men den er bare udnyttet godt, vi får brændeovn (gemalens våde drøm), underboen er super fin, huslejen er 3000 (TRETUSINDE!!!) billigere end den vi har nu, den bliver sat helt i stand til at vi flytter ind (bl.a. nyt badeværelse + cigarkasselooket ryger til fordel for hvid maling) og vi kommer ikke til at bo nabo til en togbane (!)

Så nu skal vi til at bo i parcelhuskvarter. Siden vi flyttede hjemmefra har vi boet i ungdomsboliger med høj musik og udsigt til de andres stuer, i alment boligbyggeri med hundekomsammen og udsigt til “eks”kriminelle og på mere eller mindre bar mark, med vinden susende om husets hjørner og udsigt til ukrudt og råger. Nu ryger vi til et parcelhuskvarter med nydelige grønne plæner, dannebrog vejrene fra flagstangen og til december med udsigt til julelysorgie på et nærliggende hus – gad vide om vi bare er ved at blive for meget Hr. og Fru. Danmark? Jeg mener med 70’er parcel OG kolonihave… hmm vi må jo bare gøre det hele med stil – så går det vel nok 😉

Som I nok kan fornemme glæder vi os til at flytte – selvom jeg misunder alle de blogs jeg kigger med på der har købt hus og kan gøre med det hvad de vil, så er jeg glad for at vi har fundet os en ny lejebolig som vi er glade for – dagen for huskøb kommer nok også til os på et tidspunkt.

 

Have update

12. juli, 2014

Det er vist ved at være lang tid siden jeg sidst har smidt et indlæg om vores skønne kolonihave. Hvilket faktisk er lidt underligt, nu det er der størstedelen af vores fritid foregår. Det hele vokser derude (også ukrudt…) og vi har dejlige blomster, skønne grøntsager og lækre bær at høste for tiden. Flere gange har vi spist aftensmad hvor alt (- kød) er hjemmedyrket – og grøntsager lige plukket/hevet op af jorden er jo faktisk bare det bedste man kan få.

Vores tomatplanter er blevt ret store – godt vi har et stort drivhus.

Den her ribs busk fandt vi i hækken af alle steder.

Lige til sidst er vores salat fra i går – jeg tror gemalen synes jeg er lidt tosset for at proppe blomsterblade i, det er heller ikke fordi de rigtig smager af noget… men prøv lige at se hvor fin sådan en salat den bliver med et drys morgenfrue hen over.

i må alle have en dejlig weekend, gæt hvor vores kommer til at foregå..-

Nyt header design

8. juli, 2014

Jeg har i længere tid overvejet om det ikke var ved at være på tide med et nyt design til min header her på bloggen – uden dog at have en klar idé om hvad der skulle ske… Nu har jeg forsøgt mig – så må vi se om jeg synes om det i det lange løb.

Jeg havde tænkt noget med nogle pastelfarver for det er da bare så fiiiiiiiiint (tilsæt selv meget høj skinger kvindestemme) men efter at have lavet et par stykker med pasteller, kunne jeg godt mærke at det var faktisk ikke rigtig mig.  Jeg er bare ikke en af de pastelfarvede kvinder, mit tøj er ikke pastelfarvet og vores hjem er bestemt ikke pastelfarvet, så det ville egentlig bare være forkert hvis min blog var det.

Så istedet er det blevet meget meget enkelt og elegant – hvilket nok mere er hvad jeg vil beskrive min stil som… Enkel og elegant og ret brovten.

Ved samme lejlighed er der også blevet opdateret inde på facebook så kig derind – og smid da gerne et like nu du er derinde.

Men hvad siger I – holder det?

Min lille dame er ikke helt væk – hun optræder nu kun på facebook nu.