2014/07/16

Vi skal flytte …

Jaaaaa – jubiiii fra 1. oktober er det slut med det overophedede, selvudstillende, toglarmende, ikke-gennemtænkte, det-gør-ondt-i-mit-arkitekt-hjerte hus – der flytter vi nemlig!

I juni blev vi enige om at nok kunne være nok – ingen af os føler os rigtig hjemme i vores hus, vi kan ikke bruge det ordentligt hele sommeren pga. varme, hvis man har lyst til at krybe sammen i sofaen, se en god film og drikke massere af varme drikke må man håbe på at denne lyst kommer en dag med overskyet vejr – ellers kan man godt glemme alt om filmen, så er det nemlig ikke til at se noget i fjernsynet for bare lys. Toget 20 m derfra og det faktum at folk stadig mener det er ok at sænke farten og kigge ind af vores vinduer har heller ikke hjulpet på den manglende glæde over huset. Så vi sagde lejemålet op og begyndte at kigge stille og roligt efter noget andet. Vi forventede egentlig først at den rigtige boligjagt skulle gå igang midt-august men så pludselig, så var den der bare – den helt rigtige lejlighed.

Faktisk så da vi ringede på den, var det med tanke at “den er nok udlejet” men utrolig nok så var den stadig ledig, så vi tog ud og kiggede – med et “njah så har vi da gjort noget” vi havde nemlig lidt imod os, vi kan først flytte ind en måned senere end den er sat til leje og så har vi jo altså vuffen. Men vi prøvede og udlejeren synes det var helt i orden så 1-2-3 så var der taget beslutning, vi snuppede den.

Nu kunne man så tænke at det er en eller anden fabelagtig herskabslejlighed inde midt i byen – baseret på vores glæde over det. Men faktisk så er det 1. salen af et parcelhus fra 1970’erne (sagde hun med et lille gys) – men den er bare udnyttet godt, vi får brændeovn (gemalens våde drøm), underboen er super fin, huslejen er 3000 (TRETUSINDE!!!) billigere end den vi har nu, den bliver sat helt i stand til at vi flytter ind (bl.a. nyt badeværelse + cigarkasselooket ryger til fordel for hvid maling) og vi kommer ikke til at bo nabo til en togbane (!)

Så nu skal vi til at bo i parcelhuskvarter. Siden vi flyttede hjemmefra har vi boet i ungdomsboliger med høj musik og udsigt til de andres stuer, i alment boligbyggeri med hundekomsammen og udsigt til “eks”kriminelle og på mere eller mindre bar mark, med vinden susende om husets hjørner og udsigt til ukrudt og råger. Nu ryger vi til et parcelhuskvarter med nydelige grønne plæner, dannebrog vejrene fra flagstangen og til december med udsigt til julelysorgie på et nærliggende hus – gad vide om vi bare er ved at blive for meget Hr. og Fru. Danmark? Jeg mener med 70’er parcel OG kolonihave… hmm vi må jo bare gøre det hele med stil – så går det vel nok 😉

Som I nok kan fornemme glæder vi os til at flytte – selvom jeg misunder alle de blogs jeg kigger med på der har købt hus og kan gøre med det hvad de vil, så er jeg glad for at vi har fundet os en ny lejebolig som vi er glade for – dagen for huskøb kommer nok også til os på et tidspunkt.

 

En tanke om "Vi skal flytte …"

  1. Pingback: Det store brændeprojekt | Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *