2014/07/24

Lidt plidder-pladder

Hedebølge over Danmark og sen dag på arbejdet hænger bare rigtig dårligt sammen – så lige nu, vil jeg have lov til at have ondt af mig selv!

Ikke så længe, i aften står den nemlig på strandpicnic med gemalen og vuffen – ikke noget fancy, lidt nemme sandwich, et tæppe og et par håndklæder bag på cyklen, vuffen i kurven og så afsted de 500 m vi har til stranden. Det bliver nok ikke til særlig meget mere end til soppen i vandkanten – ingen af os er vandhunde – specielt ikke vuffen der helst tager en sikkerhedsafstand på 5 meter til det dersens farlige hav. Men bare lige ned og køles af, efter en lang dag i hede, foran skærmen er det vist lige hvad man trænger til.

Og det bedste er – at der kun er én dag til at den står på ferie for mig også! Kun en uge, det var hvad der kunne blive til. Men lidt har også ret, meget ret i mit tilfælde faktisk! Så jeg ser frem til uge hvor der ikke er noget vækkeur, hvor vi har tid til bare at hygge os og tage lidt udflugter eller arbejde i haven – hvis det er det vi har lyst til. Når ferien så er overstået så er der lige præcis  4 uger tilbage med arbejde for mig – inden min kontrakt udløber og jeg skal finde på noget nyt at lave, hvad det så end bliver – men den tid den sorg, jeg skal have sendt et par ansøgninger afsted her i min ferie på nogle jobs der lød spændende – så er det vel bare at håbe på at de også synes jeg lyder spændene.

Nu vil jeg i hvert fald have fundet bikini (der er blevet brugt aaaaalt for lidt i år), håndklæder og mad frem og så vende snuden mod vandet.

Håber I nyder det gode vejr – jeg vil ikke spørge om I kan holde varmen, det spørgsmål er jeg nemlig blevet godt træt af, efter at have fået det så mange gange nu at jeg er løbet tør for dumme svar som “nej jeg tror jeg tager min vinterjakke med i morgen” eller “næh – kan du ikke se vi blæser varm luft rundt i kontoret?” (vi har en blæser til at stå på fuld knald for at blive kølet bare en lille smule ned… Men nu rækker fantasien ikke rigtig til nye så hvor kunne det være fedt hvis folk kunne finde på en anden åbningsreplik efterhånden… (det samme gælder for folk der skal gøre opmærksom på hvor mange måneder der er til jul hver den 24. fra juni og frem – jeg elsker jul, men jeg mener – lad os nu lige nyde sommeren først, lev i nuet – ikke 😉 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *