2014/07/08

Nyt header design

Jeg har i længere tid overvejet om det ikke var ved at være på tide med et nyt design til min header her på bloggen – uden dog at have en klar idé om hvad der skulle ske… Nu har jeg forsøgt mig – så må vi se om jeg synes om det i det lange løb.

Jeg havde tænkt noget med nogle pastelfarver for det er da bare så fiiiiiiiiint (tilsæt selv meget høj skinger kvindestemme) men efter at have lavet et par stykker med pasteller, kunne jeg godt mærke at det var faktisk ikke rigtig mig.  Jeg er bare ikke en af de pastelfarvede kvinder, mit tøj er ikke pastelfarvet og vores hjem er bestemt ikke pastelfarvet, så det ville egentlig bare være forkert hvis min blog var det.

Så istedet er det blevet meget meget enkelt og elegant – hvilket nok mere er hvad jeg vil beskrive min stil som… Enkel og elegant og ret brovten.

Ved samme lejlighed er der også blevet opdateret inde på facebook så kig derind – og smid da gerne et like nu du er derinde.

Men hvad siger I – holder det?

Min lille dame er ikke helt væk – hun optræder nu kun på facebook nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *