2014/08/10

Det store brændeprojekt

I kan måske huske at vi skal flytte til oktober. I den nye lejlighed er der brændeovn (= gemalens våde største drøm) og da der trængte til at blive tyndet ud i det læbælte der er bag ved vores kolonihave, lagde gemalen 2 og 2 sammen og begyndte at fælde træer, til den store guldmedalje, sammen med indtil flere kammerater. Der er åbenbart noget med mænd, motorsave, flækøkser og store træer der hænger uløseligt sammen. Så de har været en vældig aktivitet bag haven i det sidste stykke tid. Jeg har bare været glad for at slippe for det hele.

Til gengæld har jeg så haft æren af at konstruerer og bygge brændeskur (med hjælp fra gemalen) og stable brænde deri. Så lidt har jeg været indblandet i det, ellers har jeg vist mest af alt bare fungeret som praktisk hjælper, når “drengerne” ikke havde tid.

Nu er projektet på vej til at være færdigt, men jeg synes det lyder på gemalen som om han er ved at udpege de næste træer allerede. Men hva’ – så længe jeg slipper for det, skal jeg ikke blande mig. Og så bliver det jo rart til næste efterår når vi har en masse gratis varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *