2014/08/07

Plakatfuld

Et spændende nyt projekt er sat i søen – Jeg er nemlig begyndt at lave grafisk design og sælge som plakater. Jeg er lige startet op med de første 230 plakater trykt og klar til salg – så nu håber jeg de snart vil pryde væggene rundt om i de smukke hjem.

Gemalen er min meget aktive forretnings partner, der ud over at være støtte, med-udvikler og igangsætter også er min “agent” og i de her dage tager rundt og promoverer plakaterne ved lokale forretninger og gallerier.

Vi har foreløbig 5 serier og hjernen kører på højtryk for at udvikle flere og et par ideer er allerede i støbeskeen, jeg krydser fingre for at nogen synes det er spændende nok til at købe.

Nedenunder er et lille udvalg af plakaterne – hvis du kan lide dem er du velkommen til at kigge ind på facebooksiden og et enkelt like eller to skal jeg da heller ikke sige nej til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *