2014/10/13

Efterårsferie

Gemalen har efterårsferie i den her uge, så vi nyder en uges ro og fred, helt uden et vækkeur til at larme hver morgen.

I dag havde vi egentlig bare tænkt os at blive hjemme, vejrudsigten havde lovet heldagsregn, så udendørsaktviteter var ikke så tiltalende. Men det havde vejret ikke hørt om, så med strålende sol hele dagen, besluttede vi at tage en tur i kolonihaven for at gøre den vinterklar. Der skal lidt mere end en enkel tur til for at få det klar deroppe, den har været lidt forsømt her under flytningen, men nu er vi da igang.

Ud over en masse planter der skulle fjernes, kunne jeg også forsyne mig med nogle af de sidste hjemmedyrkede blomster, som nu står og giver lidt liv i stuen. Så her følger lidt blomsterspam

image

image

image

Og så et lille forsøg. I foråret fandt jeg en artiskok plante som jeg forsøgte at sætte, den gav tre små artiskokker,  som ikke rigtig kunne udnyttes til at spise desværre,  så nu har jeg prøvet at klippe de sidste to af og se om jeg kan tørre dem, synes de har et ret fint udtryk nemlig. Nogen der har erfaring med det?

image

Nu kan vi snart gå igang med at planlægge haven til næste år, så det bliver lidt mere ordnet end det var i år. Udbyttet var ret godt i år, så jeg tænker at hvis pladsen er udnyttet mere optimalt,  må det blive super godt til næste år – nu må vi se.  Foreløbig er der et arbejde i at fjerne de sidste visne planter og et udvslg af ukrudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *