2014/10/16

I regn og blæst

Dagen har vist stået i regnens tegn i Nordjylland i dag. Vi har nu ikke været så hårdt ramt,  altså jo jo der er da kommet rimelige mængder vand ned det er da ikke det, men i forhold til andre områder så har vi haft det nemt.  Dog skal jeg ikke nægte at vi i formiddag kiggede på hinanden og blev enige om at det nu er meget godt at vi bor på 1. Sal, så var der da slet ingen bekymring om hvorvidt der ville være vandproblemer eller ej (hvis altså man overser risikoen for vand ind igennem taget).

I dag fik jeg besøg af en af veninderne fra arkitektskolen. Hun er har fået job i Gram så der er lidt langt imellem os, så det er bare super dejligt at hun gider køre helt herop, det må vist være min tur til at tage køreturen næste gang.  Ud over rigelige mængder mad (det hører sig jo til når man besøger os) stod dagen også på en lille byvandring, hun havde aldrig været i Sæby før, og meget kan man sige om byen, men den er nu utrolig fin og bestemt et kig værd. Vuffen kom med, men det var vist en lidt lang tur for små hundepoter, så hun dejsede om da vi kom hjem, så tror vi har os en meget rolig hund resten af aftenen.

image

Gåturen klarede vi nu uden at blive alt for våde, så nu håber jeg hun når hjem uden at blive regnet af vejen.

I morgen står den på housewarming for gemalens familie, det bliver bare til en gang kaffe & kage hvor folk må placere sig lidt rundt omkring. Ikke kun fordi jeg er doven og ikke gider skaffe borde og stole så alle kan være der, men mest fordi vi egentlig synes det kunne være meget hyggeligt + at det er altså noget nemmere at se det hus man kommer for at se, hvis det ikke er plastret til i borde og stole. Så i morgen står den på kagebagning for mit vedkommende.  Har tusindvis af ideer til kager jeg vil prøve af, så er i morgen jo et godt udgangspunkt for nogle af dem.
Så i bedste “den store bagedyst” stil vil jeg slutte med et: klar – parat – bag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *