2014/10/20

Velkommen til dagpengeland – lad os lige bekræfte alle fordomme

I dag var jeg til det første møde i jobcenteret. Og lad mig indlede med at sige at jeg gik ind til det med gode forventninger og et åbent sind – jeg synes faktisk at gemalen har fået en god behandling, hvor de rent faktisk har taget hensyn til at han er akademiker og der derfor ikke var nogen grund til selvudviklingskurser, jobsøgningskurser mv. Så ja jeg havde faktisk et ret godt indtryk af jobcenteret heroppe, så viser det sig så desværre så at min sagsbehandler (hader iøvrigt det udtryk) er en – æhm… ikke særlig inspirende person (skal vi ikke udtrykke det sådan).

For det første så det virkelig ud til at være mandag for ham, der manglede bare højlydte gab for at bekræfte at han bestemt ikke gad at sidde der. Han virkede så simpelthen ogdå til at have besluttet sig for at jeg åbenbart ikke er sådan en der vil ud i arbejde,  så mens han informerede mig om min pligt til at blive aktiveret, snakkede om selvudviklingskursus osv. i den stil kunne jeg ikke rigtig tænke på andet end på hvor positiv gemalen har været efter sine møder dernede og på hvordan de i min akasse har fat i den lange ende når de siger at de godt ved at vi jo gerne vil i job og ikke skal tales ned til på den måde.

Nå men jeg fik da min vilje lidt igennem og fik gjort et godt forsøg på at udslette selvudviklingskursus og huske på mig, hvis der skulle dukke noget spændende op. Og så må jeg selv igang med at prøve at finde virksomhedspraktik så jeg kan slippe for kursus eller andet i den dur.

Puuuh – så fik jeg luft, nu vil jeg tænke positivt igen og håbe at den virksomhedskonsulent jeg er blevet tilknyttet er mere indspirerende.

En tanke om "Velkommen til dagpengeland – lad os lige bekræfte alle fordomme"

  1. Anne Jeppesen

    Vi eeeeeeelsker dagpengeland! Du skulle have haft en bullshitbingoplade med i baglommen. Må jeg huske når det rammer mig.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *