2014/11/08

Bare sådan en af de dage

Jeg leder… leder efter det sted jeg har lagt min energi hen, for den er da godt nok væk lige nu. Det er vist bare sådan en af de dage (eller rettere aftener) hvor man ikke skal prikke særlig meget til mig før at hovedet bliver rykket af.

Egentlig har dagen været fin, en loppemarkeds/marskandiser tur med svigermor (hvor ingen af os havde husket at tage kontanter med… flot) derefter lidt hygge med hende og hver sit strikketøj, inden turen gik ud i kolonihaveforeningen, hvor gemalen var ude og hjælpe en af vores venner med at få deres have gjort vinterklar. Dog var jeg slet slet ikke klædt på til at være ude, så efter et par timer var jeg godt og grundigt nedkølet.

Det gav bagslag da vi kom hjem hvor en kropstemperatur der var på minimum(!!!!!!) -50 grader, og lukkede bihuler pga endnu en turboforkølelse fra onsdag til fredag, var årsag til et par lidt urimelige udbrud mod gemal og  vuffen, og en aftensmad der endte med makrel i tomat og brød istedet for den planlagte chicken pot pie…

Nu tror jeg dynen kalder, og så håber jeg at mand og hund tilgiver mig for at være lidt urimelig. I morgen står dagen på workshop med rakubrænding, fik klasket en del ler sammen sidste søndag og nu skal den sidste finish lægges – mere om det når jeg (forhåbentlig) har noget fint at vise frem.

image

Vuffen i sin refleksvest efter en ekstra gåtur, til gavn for både hund og ejer 😉

En tanke om "Bare sådan en af de dage"

  1. http://www./

    Niezly tekst! Dziwie sie co prawda czemu nie mozna od reki zainstalowac KDE lub Gnome, a tylko LXDE i Xfce…?A co do swapa — dzisiaj czesciowo haslo swap to prawie jak przesad. W domowych zastosowaniach przy 2GB RAM-u lepiej zeby jakis N-ty program sie nie uruchomil, niz zeby system nam zarznal dysk. Przy 4GB RAM nie udalo mi sie nawet dojsc do takiego punktu krytycznego. Stad ogolnie — lepiej pomyslec po co, a nie powtarzac 15-letnia mantre "swapu tyle ile pamieci". Szkoda dysku.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *