2014/12/02

Decemberstart

Så ramte december os, og som altid nyder jeg det. Jeg kan blive  med at kigge på facebook og instagram billeder af julepynt,  tage en omvej gennem byen  for at se på julebelysningen, nå ja også nyde vores egen julepynt herhjemme.

Den kom op i søndags, det var lidt en udfordring, et nyt hjem og udskiftning af flere møbler gør at ingenting har sin “faste plads” så det tog lidt tid at få overblik over al pynten og hvor det skulle placeres, men det er jo lidt hyggeligt og det meste fik sig en ny plads.

image

Vores adventskrans som jeg lavede da jeg var på raku-workshop – inspireret af firm-livings, men alligevel med et helt helt andet udtryk.

image

Stigen som jeg fandt på loftet da vi flyttede ind er blevet pakket godt ind i lys, og så har nissen min farmor strikkede til min første jul fået sig en plads.

image

I køkkenet er kasserne pyntet op. Den lille nissepige-julekalender fandt jeg i den gamle by. En reproduktion fra 50’erne og ret så sød synes jeg.

image

Vores snemand passer på julegaverne – mere om dem senere.

Nu lurer december foran os, der skal bages og brases og laves en eller anden form for konfekt,  så vi er helt sikre på ikke at tabe os i løbet af december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *