2014/12/17

Julegaveindpakning 2014

Julegavernes indpakning er blevet grafisk i år

Ideen til dem startede med at jeg faldt over et billede på en anden blog (det er svedt helt ud hvor det var henne, fandt det i starten af efteråret nemlig) hvor der var et gavemærke med “Open Me” tekst på – det synes jeg var så fint, at jeg det simpelthen måtte være det der skulle på vores gaver i år. Så jeg satte mig til at lave tre forskellige designs, som så er printet og limet på et stykke pap.

Jeg synes gavemærkerne lagde op til en grafisk indpakning, og da jeg så i Søstrene Grene faldt over det her papir med kobbertryk på, var det jo oplagt. Jeg kunne dog ikke helt holde mig fra at gøre dem lidt hyggelige/romantiske med en lille pynte serviet på, også fra Grene.

Gavebåndet havde jeg liggende fra tidligere, men det var jo bare perfekt i farven dertil. Alt i alt tror jeg gaveindpakningen har kostet mig omkring 30 kr. – så er det til at leve med at være lidt ocd-agtig og hysterisk  når det kommer til julegaveindpakningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *