2015/01/05

Året der gik…

Sidste år lavede jeg et indlæg om året der gik, og det vil jeg prøve at gøre igen i år. Sidste år var ikke så positivt, det synes jeg heldigvis det overordnet er i år, selvom alting ikke er gået helt som jeg kunne have drømt om.

Året startede med at se lyst ud gemalen så ud til at få job via videnspilotordningen og jeg var blevet forlænget et halvt år mere i min projektansættelse – med stærke undertoner af at de som minimum så en forlængelse mere ude i farvandet, hvis ikke en fastansættelse. Helt sådan gik det nu ikke, tilskuddet til videnspiloten faldt igennem på en teknikailtet og Frederikshavn Kommune “opdagede pludseligt” at der faktisk manglede lige omkring 100 mio. i kassen (and counting) – så jeg kunne lige som godt se hvor det bar hen ad.

Istedet for at gå i kuldkælderen, besluttede vi os for at købe en kolonihave, egentlig var tanken at vi bare ville tjekke markedet og så få sparet op så vi måske kunne købe en i løbet af året eller året efter, men så faldt vi over vores lille “perle” til bare 12000 kr.  så vi slog til og fik vores eget lille håndværker tilbud, med meget arbejde.

I april besluttede jeg mig for at det der med at være ren madblog, kunne jeg vist godt opgive. Istedet vil jeg nok omtale mig som en “hyggeblog” med enkelte opskrifter indimellem – i bund og grund fordi det er den type blogs jeg helst vil læse, så hvorfor ikke drive bloggen på den måde selv.

I juli fik bloggen et lille løft hvilket jeg synes var på tide, efter lang tid med samme udgangspunkt.

Sommeren gik stort set i haven men lidt ferie blev det også til. I slutningen af maj/starten af juni tunerede vi vestkysten tynd og i august brugte vi en uge på afslapning og ture rundt i Nordjylland.

I løbet af sommeren blev vi også enige om at nok kunne være nok og opsagde vores lejekontrakt på huset og begyndte at lede efter noget nyt at bo i. Vi fandt en skøn 1. sals lejlighed i Sæby som vi flyttede ind i i slutningen af september. Nu nyder vi at være hjemme, selvom alt ikke er tip top perfekt (det er jo trods alt det ældste vi indtil nu har boet i) så er det bare så dejligt og jeg nyder at naturen er så tæt ved når vuffen skal luftes.

1. september udløb min kontrakt med Frederikshavn Kommune og jeg måtte se mig selv som arbejdsløs ledig – igen.. Det kom ikke som noget chok og jeg var helt afklaret med det. Når ens kollegaer bliver fyret omkring en, er det ikke så underligt at man ikke selv bliver forlænget. Men jeg har da savnet dem dernede, og det er lidt underligt når jeg har kontakt med dem engang imellem, at høre om de ting der er sket som man måske ikke lige havde set komme.

Men fra september har jeg været ledig, det er ikke så galt (endnu) men jeg har også to år at løbe på og (størstedelen af tiden) en tiltro til at jeg nok skal finde et eller andet at lave. Det har givet mig overskud til at finde mig selv, og samtidig har jeg kastet mig over andre projekter, blandt andet at være foredragsholder på hobbyplan, som jeg håber at kunne udvide i fremtiden.

Det var mit år i store træk – tak fordi I læser med, det sætter jeg stor pris på!

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år og at det må bringe meget godt med – til os alle 🙂

 

En tanke om "Året der gik…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *