2015/02/20

Det handler bare om at omgive sig med de rigtige…

Det sker ofte at jeg befinder mig i et selskab, hvor jev føler mig som et latterligt usundt menneske. Egentlig tror jeg ikke det står så slem til, vi spiser godt, groft, “rent” og varieret – men vi bekender os ikke til nogen “livsstil” ingen lchf, ingen 5:2 ingen palæo osv. Tilgengæld spiser vi gluten, mælkeprodukter, kød og sukker – alt sammen kun i mængder jeg synes der er rimelige, men de kommer ind – og jeg vil ikke undvære dem fuldstændig.

Men når man så sidder og hører på udsagn som “jamen vi har bare noget frugt liggende” eller “altså jeg kan jo godt spise hvide ris, men kan altså bare bedre lide de brune” – så sender jeg mine køkkenskabe en tanke hvor der somregel er en eller anden form for sukkerholdig produkt og hvis der ikke er, så står det skidt til. Og hvor risene er KRIDhvide fordi jeg ikke gider at pine mig selv med de brune ris og deres (well – efter min mening) flade, tørre og kedelige smag.

Det er ikke fordi jeg har et problem med folk der lever sundere end jeg gør, jeg forstår ikke de vil undvære så mange goder, men har da også respekt for at deres rygrad er stærkere end min.

Men i løbet af den her uge har jeg fundet ud af at det bare handler om at omgive sig med de rigtige mennesker. Jeg er startet på et 4 ugers forløb på en tegnestue i Hjørring, hvor jeg arbejder sammen med 4 mænd – og her er jeg blevet stemplet som “hende den sunde” på grund af mine hjemmebagte grovboller, salat og gulerødder – frem for grillmad og store mængder kaffe. Så nu vil jeg klappe mig selv på skulderen og sige “det går nok – helt skidt står det nok ikke til”

Med den opmuntrende  tanke vil jeg holde weekend med god samvittighed og indtage chokolade i aften!
God weekend derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *