2015/02/22

Jamen det jo forååååår…!!!

Altså  det burde det være synes jeg i hvert fald – jeg vil så gerne ud i vores skønne have igen, og begynde at rode i jorden, så grøntsager og blomster, klippe buske – ja selv rydde ukrudt. Jeg er i akut have behov, hvilket er et problem når kalenderen siger februar og temperaturen siger “ikke-noget-du-skal-lave-havearbejde-i” – så indtilvidere må jeg nøjes med at plage mig selv med et udvalg af have programmer, og nærlæsning af frøbutikkernes udvalg.

Lidt forspiring  er der sat igang, chili og akelejer, chilifrøende er fra en kollega hvis drivhus flød over med chiliplanter sidste sommer og akelejerne er egen avl – jeg elsker akelejer og dem vi fandt i haven sidste sommer er nogen af de smukkeste jeg har set – så nu håber jeg at jeg kan få dem til at spire. Jeg har gemt æggebakker hele vinteren til at lave forspirring i, så har et pænt lille lager til at ligge nu (så kan man lige som også få sat billede  på hvor mange æg vi egentlig spiser)

I bryggerset  ligger georgineknoldende og “sover” nu kan de heldigvis snart komme i jorden, og indtil videre ser de ud til at have overlevet. Så nu bliver det spændende om de smukke blomster kommer op af jorden i løbet af sommeren.

Indtil videre må jeg nøjes med havebilleder fra sidste sommer, mens jeg drømmer mig mod varmere tider med kølig rosé og friske bær i haven.

image

image

Den her ribs busk fandt vi i hækken af alle steder - men det bliver ribsene ikke dårligere af.

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *