2015/02/02

Lige på og hårdt

Gemalen er startet på sit nye job i dag. Han vidste hvornår han skulle møde, men ikke hvornår han havde fri. Det viste sig så at være klokken 21 når de lukker. Gulp, det er da alligevel lige på og hårdt må man sige.

Også for hende derhjemme, der nu for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid skal spise aftensmad alene.. Jeg overlever nok, men det er nu lidt underligt, men jeg må jo hellere vende mig til det, sådan bliver der nok flere aftener i fremtiden. Skidt pyt, så længe gemalen er glad og trives i sit nye job, så kan jeg nok godt overleve min egen kogekunst i ensomhed (selvom noget siger mig at den ikke bliver helt vild i aften.)

Jeg har nu heller ikke noget at klage over. Weekendens aftensmad blev lørdag indtaget hos svigermekanikken og søndag hos mine forældre, så god mad – 2 dage i træk som vi ikke engang selv skulle lave, det er nu ikke helt ringe.

Ellers foregik weekenden i lavt gear. Hvor vi bare nød snevejr…

 

 

… og nybagte fastelavnsboller.

Håber I har en god mandag derude (så god som sådan en nu kan være) jeg har allerede været ude og skrabe sne en gang i dag, det kunne nu se ud til at det i hvert fald bliver til 2, men nu venter jeg lidt og ser om snefaldet ikke holder op, før jeg gider at gøre det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *