2015/02/09

Lillebitte sjal

Jeg havde lidt en drøm om et stort, let sjal som skulle bruges til de lune sommeraftener. Jeg fandt en opskrift og et nøgle garn jeg havde liggende og gik så igang – det blev bare ikke så stort igen, men det kan da bruges. Man kunne jo så argumentere for at jeg ret nemt kunne gøre det større – der var bare ikke mere garn.

Om ikke andet så synes jeg det er meget fint til bare at have rundt om halsen

og så opfyldte det den vigtigste funktion – beskæftigelses terapi. Skal gerne have et eller andet projekt igang, så hænderne ikke skal være alt for meget i ro, det er jeg ikke så god til længere kan jeg godt mærke. Så er det bare noget skønnere at producere et eller andet, istedet for bare at sidde og rode på pinterest (som ellers er blevet en frygtelig tidsrøver) eller spille et eller andet dumt spil.

Nu er næste projekt sat igang, et strikket tæppe i noget lækkert blødt hvidt garn, det er også begrænset til hvor mange nøgler jeg har liggende, men så må også det blive så stort som garnet tillader.

Jeg nyder de sidste “fridage” inden den står på en måneds praktik fra på torsdag – det bliver lidt spændende at komme lidt igang igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *