2015/03/26

Ikke flere brændte naller

Jeg ved ikke hvorfor – men af en eller anden grund har vi i lang tid kun haft et sæt grydelapper.

Min søde svigermor har godt nok hæklet nogle stykker til mig, men efter at have brændt nallerne ind til flere gange, fordi fingerne er smuttet igennem hullerne, er de opgivet.

Men om sider har jeg fået taget mig sammen, og hæklet et par selv – af en type som fingrene ikke går igennem.

Jeg har faktisk hæklet dem ud af et stykke stof…

der blev klippet op til “garn”…

og derefter, med fastmasker, hæklet til to styk grydelapper

De ser ikke så ordenlige ud, der er mange “tråde” der fister ud  over det hele – meeeeen skal jeg være ærlig, så handler det altså mest om at få et par grydelapper, ikke en pyntegenstand, og til det er de helt perfekte.

Et eller andet sted synes jeg faktisk også at det er lidt fint at de er så uordenlige som de er, jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på hvorfor – måske er det bare lidt “stolthed” over selv at have lavet dem – who knows…?

I dag står dagen hovedsageligt på tøjvask og oprydning/rengøring – efter en uges sygdom, hvor der intet er sket ud over at rode til, virker det til, er det tiltrængt, selvom jeg synes det er lidt svært at finde energien til det – men jeg skal nok nødig klage, gemalen tog en 11-timers arbejdsdag, første dag efter sygemelding, så burde jeg nok ikke klage over lidt meget rengøring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *