2015/03/16

“Stjæl bare med arme og ben”

Denne utrolig sunde livslektie blev gentaget mange gange mens jeg læste, det betød selvfølgelig “saml inspiration og optag nye indtryk fra andre”, så i bedste stjæl-med-arme-og-ben-stil vil jeg nu lave et indlæg stærkt inspireret af Maren (som iøvrigt har en fantastisk blog og humor) vil jeg lave mig et:

Indlæg I aldrig fik

Der er nemlig gået frygtelig lang tid siden jeg sidst fik blogget, det på trods af at jeg faktisk har haft noget at blogge om, så var det bare som om tiden manglede. Men nu er den her, så nu skal I da ikke snydes.

Indlæg I aldrig fik kunne være, hvordan jeg i bedste forstad-frue-stil har pyntet døren med et forårskrans. Med “kolo-dyrkede” birkeris, og et udvalg af farverige bånd fra Søstrene Grene. Efter flere forsøg på at få skidtet rundt, blev den æggeformet, men så er det altså bare sådan den hele tiden skulle være *host-host*.

Påskekrans – eller æg, hvis vi nu skal være helt præcise med formen.

Et andet indlæg I aldrig fik, kunne være det hvor vi brugte en hel dag på at skovle låååååårt (det østjyske hænger stadig lidt fast i sproget) afhentet på nogle venners gård, og kørt ud til kolonihaven, for det nu er spredt ud over køkkenhaven. Vi håber på gode gulerødder i år – og var i øvrigt glade for at det ikke skulle foregå i 30 graders varme, så havde lugten nok ikke været så udholdelig som den var nu.

Et godt læs lååårt

Produktionsapparaterne

Et tredje indlæg kunne være det om min fascination af flyyyyyyyyversjusser, det kan godt være der kommer et senere hen om det, ikke at jeg nogen sinde har fået sådan en, men jeg synes bare der er en eller anden klassisk, retro, lidt stodder, stil over dem som jeg af uforklarlige årsager finder fascinerende (men okay – jeg er helt mormor-style også pjattet med portvin). Og så elsker jeg navnet hvor y’et skal trækkes meget langt ud!

Jeg snakkede med min far om at det bare hænger sammen med kolonihave livet med sådan en, så jeg måtte snart ud og have fat i en snaps, også fordi – hvordan kan man have en kolonihave uden at have snaps stående? Det synes han var så god en idé at han straks forærede mig en flaske snaps og nu ser frem til at vi sammen skal drikke flyversjusser i kolonihaven til sommer.

Snapsen pakket og klar i “kolo-kurven” så kan den komme med næste gang vi skal derud

Det sidste indlæg I er blevet snydt for er fra weekendens fejring af svigermor der fyldte 50 – jeg blev den betroede hjælper til at få dækket bord, gjort klar og ikke mindst gjort rent.

Borddækningen var efter teamet “badtaste” – eller spraglet, om man vil, intet måtte matche og hvis vi kunne finde grimme farver, var det klart at foretrække. Så med forskellig farvede duge, et bredt udvalg af servietter, bordkort og lys gik vi fredag igang med at dække bord – det tog nok næsten dobbelt så lang tid som normalt – for det var faktisk overraskende svært at få tingene til ikke at matche.

Festen blev… festlig, der er ret sikkert det mest oplagte ord at bruge om den. Der var leget karaoke-anlæg og indkøbt rigelige drikkevarer – så der blev sunget og danset til den store guldmedalje. Det er lidt sjovt at sådan nogle ting man tit vrænger lidt på næsen af, det bliver altså bare tit det mest festlige.

Spraglet borddækning

Skal det være badtaste – så lad det være badtaste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *