2015/04/20

Weekend get away

Gemalen havde en hel weekend fri, den første i et godt stykke tid. Så derfor havde han arrangeret at vi lånte svigermekanikkens sommerhus, lidt nord for Strandby. Ikke fordi der skulle ske noget særligt, men bare fordi, vi (nok især han) godt kunne bruge en weekend helt uden planer og uden vild aktivitet bare ren og skær afslapning.

Så da gemalen havde fri fredag, pakkede jeg bilen og kørte op for at hente ham og videre ud til sommerhuset. Fredag møder gemalen 5.30 og arbejder ellers derud af i de næste 10-11 timer, så aktivitetsniveauet fredag aften blev sat derefter. Lidt let aftensmad og så ellers et par afsnit af House of Cards, som vi først er startet på at se for nogle uger siden og nu er totalt bidt af…

Lørdag og søndag var egentlig meget ens, en tur til stranden med vuffen, nyde solen på terrassen, spille matador, “røvhul”, 500 og uno og ellers bare nyde at vi ingen planer havde.

Det er så dejligt at have muligheden for lige at låne forældrenes “feriemuligheder” en gang i mellem, om det så er svigermekanikkens sommerhus, eller forældrenes autocamper.

Vuffen nyder altid at komme til stranden, selvom havet er lidt farligt og at det skal foregå i snor på den her tid af året.

Selv efter at have revet arme og hænder op på at fjerne tjørn for nogle uger siden, nyder jeg bare de blomstrene skønheder på den her tid af året.

Uno er bare blevet et af vores favorit feriespil – også selvom vi kun er to om at spille det.

Vuffen og gemalen var helt enige om det der afslapning.

okay okay – jeg er bidt af en gal spillefugl, og jeg eeeeelsker matador – selvom gemalen stort set altid banker mig sønder og sammen (lige det her spil vandt jeg dog – se de fiiiine hoteller, det er mine)

Det er altid lidt spændende at komme hjem til sådan et spireprojekt når man har været væk – bønnerne her havde været dygtige og blevet mega store på de par dage. Så nu er de plantet om i større potter, og er nok snart klar til at blive udendørs “trænet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *