2015/05/11

1 lap, 2 lapper, 3 lapper 4…

Der er noget rolig og afslappende ved at hækle lapper, bare gentage det samme mønster igen og igen, med mange fix-punkter for hver gang en lap er færdig.

Og så er de så hyggelige og kolonihaveagtige – så da vi af svigerforældrene fik en kurvesofa der komplimenterede vores kurvestole derude, så jeg straks yndige hynder for mig – og da den medfølgende hynde til sofaen ikke just var en skønhedsåbenbaring og dem til stolene ikke eksisterende (jeg smed nogle meget jordslåede og ulækre nogen ud sidste år da vi overtog haven) var det oplagt.

Så jeg gik igang med at hækle lapper:

Hæklede lapper

Hovedprincippet for kolonihavens interiør er at det helst skal være gratis (eller næsten gratis). Hynderne her er lavet af garn overtaget fra svigermor og stof fra de aller første gardiner (der senere er blevet omsyet og senere endnu kasseret) vi havde i soveværelset lige som vi flyttede hjemmefra.

Mønsteret til lapperne fandt jeg på pinterest, og måtte oversætte fra engelsk – så efter et par mislykkedes forsøg virkede det – og så var de faktisk ret enkle at lave.

Til designkenderne: NEJ! man kan ikke have andet end en stelton thékande i sin kolonihave! … Faktisk er den forvist derud til, fordi det er umuligt at hælde af den uden at have thé over det hele, men det gør ikke helt så meget at den spilder derude.

Sådan ser vores lille sofaarrangement i haven ud – komplet med skidt på gulvet (der var lige blevet slået græs) og langt fra færdige vægge. Planen er at lade bræddevæggen være, som en “mega-sættekasse” og så skal de resterende beklædes og males (og *host* spartles – gips er ikke den bedste løsning til skæve huse – men! det var gratis!)

Jeg håber at sofaen og den anden stol også kan blive malet, svigerfar skal bare lige have tid, til at sprøjte dem over – og intet i kolonihaven er forjaget, tingene tager sin tid og hvad vi ikke når i år, når vi (måske) næste år.

En tanke om "1 lap, 2 lapper, 3 lapper 4…"

  1. Pingback: Bark Interiør Give – ENDTAX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *