2015/06/13

Så blev det sommer..

endelig endelig endelig kom sommeren – det har alle andre bloggere sikkert også skrevet om, jeg er bare først nået til det nu – fordi jeg har haft travlt med at nyde sommeren og tage store beslutninger (mere om det i et andet indlæg).

Det er blevet til et par dage i haven hvor jeg har sat gemalen af på arbejde og så kørt derud. Jeg havde fået den fantastiske idé at jeg da sagtens kunne grave den smule græs af, der skulle væk inde i det nu udvidede drivhus – jeg kom til at hade mig selv en lille smule for det. Det var hårdt og det var varmt. Men gjort blev det – og nu er drivhuset endeligt klar med tomat, agurk, chili og squash planter – nogen i kapilærkasser og andre i det nu nyanlagte bed, hvor der før var græs.

Halvvejs igennem

Ellers har jeg vel egentlig bare nydt sommeren som så mange andre – herhjemme har vi en vestvendt altan, så det er blevet til nogle eftermiddage og aftener der ude, med grillmad og kølig rosé

Gin’ o clock er vist det mest brugte udtryk her.

Stemt er der også blevet – vi er nemlig på ferie på valgdagen, så vi prøvede at brevstemme for første gang.

Andre ferie forberedelser har også været igang – det har mest handlet om at få vasket tøj indtil videre og så indkøbe et par fornuftige sandaler til mig. De ser måske ikke så fornuftige ud, men de er vitterligt de mest fornuftige sko jeg har haft siden min mor stod for skoindkøb til mig. De er med memoryskum (det hedder det ikke når de er i sko – men anyways) og stødabsoberende materiale i sålen. Skrækkeligt fornuftige, jeg må være ved at blive gammel…

Men rimelig pæne er de da – og røde negle kan gøre alt lidt mere classy.

Og nu er tide så kommet til lidt mere ferie – til fyn og “sydhavsøerne” går turen denne gang. Så i dag skal stå på pakning og klargøring til at køre i aften.

Rigtig god weekend til jer alle 🙂

En tanke om "Så blev det sommer.."

  1. Pingback: Der sker nye ting og sager... - Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *