2015/07/05

Den store strandjagt

I går havde vi besluttet at turen skulle gå på stranden, det sker meget sjældent da ingen af os er de store dtranddyr. Men varmen  gjorde nu at vi synes at stranden var det mest oplagte valg for dagen.

Dagen startede fint med at vi sov længe  (rigtig længe) og spiste morgenmad på altanen, vi havde tænkt os at spise på den østvendte (med havudsigt) men der var alt alt for varmt,  så vi tog den vestvendte med skygge. Efter et par timer på altanen hvor vi på skift havde holdt hinanden på plads fordi der virkelig ikke var nogen grund til at have så travlt, var der lige en trailer der skulle tømmed og afleveres, og en lillebror der skulle bydes velkommen til “den rigtige del af Danmark”.

Derefter køete vi hjem, iførte os badetøj og et par liter solcreme, fandt håndklæderne frem og satte turen mod stranden, vi startede med at køre mod Frederikshavn, fordi vi der kan finde en strand der ikke er så overfyldt, men da vi nåede halvvejs kørte vi direkte ind i en tågebanke uden lige – havgusen havde ramt – hårdt! Nå men det kunne da også være ligemeget, vejret havde været fint i Sæby og ofte er havgus ret lokalt. Så vi kørte tilbage  men nu var Sæby også  indhyldet i fedtet tåge.

Vi blev så enige om at køre til vestkysten, der var pålands vind her, så det måtte da betyde at vi kunne være rimelig gusfrie ved Tversted, så afsted med os og ud til stranden – hvor der så, surprice surprice … også var havgus! Så røg de medbragte håndklæder i ringen, og vi gav op. Istedet spise vi så frokost i Tversted og kørte hjem derfra. Så meget for en strandtur…

Aftenen gik lidt mere heldigt, i kolonihaven med et par gode venner, ild og lambrusco.

 

I dag er gemalen blevet kaldt på arbejde i nogle timer, så vuffen og jeg nyder skyggen på altanen – hvilket også gør at der bliver blogget fra tabletten – så hvis der er nogle virkelig underlige fejl i indlægget  er derfor.

2 tanker om "Den store strandjagt"

 1. Emilie // Valbylille

  Puh, jeg kan lige forestille mig at sidde og stege i en bil og så måtte opgive strandturen. Vi fyldte vand i babybadebassinet, og kæmpede så om pladsen to par voksenfødder, 1 barn, 1 baby og en rutsjebane.

  Svar
  1. Hende den lille lyshårede Forfatter

   Det lyder også som en mere oplagt tilgang til det 🙂
   “Heldigvis” gør havgus at luften bliver ret kold, så vi stegte ikke så meget, da der kun var en 17-18 grader de steder hvor den dækkede – jeg ville nu godt have byttet en varm biltur for en ordentlig strandtur 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *