2015/07/21

Et tankskib kom på tværs

Man kan ikke planlægge sig ud af alt, vi havde for en måneds tid siden aftalt med et par venner at vi skulle en en-dags tur til Göteborg her i juli. Det blev til at skulle være i dag, pga. ferie og fridage havde et fint sammenfald der. Vi blev dog enige om lige at vente med at bestille billetter til vi kendte vejrudsigten (alt for meget vind og mig ombord på en færge er ikke en god sammenblanding)

Lørdag blev vi enige om at vejret så fornuftigt nok ud til tirsdag, så jeg fik bestilt billetter til os og alt var klappet og klart. Indtil søndag morgen hvor vi så ser at det her er sket. Vi gik lidt afventende i løbet af søndagen for at finde ud af om de fandt en hurtig løsning, eller om vi skulle reagere på det. Men søndag aften var færgen aflyst resten af ugen og mandag morgen frem til 2. august.

Så en nødplan blev sat i værk, og jeg gik igang med at prøve at komme igennem til Stena for at se om vi kunne få pengene retur. Efter en del forgæves opkald lykkedes det at få hul igennem. Jeg har set mange reaktioner på nettet over folk der er sure over at systemet ikke har kunne klare belastningen og det var svært at komme igennem + meget ventetid når man så gjorde. Brok over at Stena Line ikke var gearet til det osv osv.

Jeg vil så bare sige at jeg var yderst tilfreds – selvfølgelig var det træls at ringe forgæves op så mange gange, men det er også rigtig mange mennesker der forsøger at ringe ind hele tiden, og da jeg kom igennem sad jeg “kun” i kø i 10-15 minutter. Jeg fik den bedste venlige og kompetente service, ingen problemer med at betale pengene og alt gik hurtigt. Imens jeg var i telefonen kunne jeg høre hvordan der var en konstant summen i baggrunden af stemmer, og jeg kunne ikke lade være med at have lidt ondt af de stakkels mennesker der lige nu arbejder i overdrive for at få ombooket passagerer og samtidig garanteret skal høre på meget brok og urimelig skæld ud over noget de slet ikke har været herrer over.

Så lad det her indlæg være en imaginær high five til Stena for at håndterer situationen godt! og en løftet pegefinger til alle de urimelige mennesker der tillader sig at være sure på et rederi over at der er sket en ulykke med et af deres færger.

 

Og hvad blev vores backup plan så? Vores venner forslog et besøg til et galleri nær Brønderslev samt en tur til Haven i Hune, og så grill i aften – så der går turen snart hen for vores vedkommende. Nu håber jeg bare vejret klarer op snart.

En tanke om "Et tankskib kom på tværs"

  1. Pingback: En backup plan - Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *