Månedsarkiv: august 2015

Det var måske også på tide…

22. august, 2015

… med et lille indlæg her fra min side, bloggen er blevet nedprioriteret lidt her på det sidste.

Sagen er jo den at jeg har fået mig et arbejde – sådan et helt rigtigt, lønnet – vi får ikke tilskud til dig – kompetenceudnyttende – du skal også være her efter et halvt år – arbejde… Det er skønt! virkelig skønt, men også lidt hårdt… Lidt hårdt at komme igang igen, men nok mest af alt at lære en masse nyt og forholde sig til en masse nye indtryk.. Faktisk beskriver hende her det nok allerbedst. Jeg er kvæstet – og glad! hver aften når jeg kommer hjem.

Vuffen er meget empatisk og er træt sammen med mig.

Rutinen er allerede blevet bedre og jeg begynder at have lidt mere overskud om aftenen, men jeg har godt nok været glad for at have gemalen til at tage en del af læsset herhjemme, ellers er jeg ikke sikker på at jeg havde fået noget at spise hver dag.

Men jeg elsker at være på arbejdsmarkedet igen, jeg har fået nogle skønne kollegaer og et par dejlige ledere og det er virkelig bare det hele værd. Godt nok bruger jeg 5 kvarter (+) i bilen hver vej, men med thé i “truckerkrus” om morgenen, ny bil, radio og kørselsordning kan klare det meste – selv kødannelse omkring Aalborg.

Så ja – det er altså derfor der har været så stille på bloggen – men mon ikke det bliver bedre med tiden. God weekend til jer derude.