2015/09/02

All by myseeeeelf

Gemalen er på kursus i Grenå den her uge, så herhjemme må vuffen nøjes med mig.

Jeg har faktisk aldrig boet alene, så det er en lidt uvant situation for mig – men altså det går jo nok, men jeg er da glad for at det kun er en uge før vi er to (og en hund) i hjemmet igen. Jeg bliver nok bare lidt mindre ambitiøs når det kun er mig selv der er hjemme – sætningen “jeg gider ikke rigtig lave mad til mig selv” passer vist svært godt til mig… så de sidste tre dage har min aftensmad bestået af kartoffel/blomkål  suppe (af hjemmedyrkede kartofler og dansk øko blomskål dog) – egentlig  var planen at den skulle stå på suppe mandag og i dag og så reste lasagne tirsdag, men dygtig som jeg er glemte beg at tage lasagnen op af fryseren i går – og tog en forkert bøtte op i dag. Nu er der så  ikke mere suppe tilbage,  heldigvis har jeg  tiltusket mig at spise hos min moster og onkel i morgen, hvor jeg skal  ned og aflevere vuffen i “familiepleje”.

Vi skal nemlig til Sønderjylland fredag til lørdag. Fredag efter arbejde kører jeg til Aarhus for at mødes med gemalen og køre videre derfra til Kongeådalens Efterskole, eller Kongeelvernes-ådal som gemalen har omdøbt den til (lidt nørd er der vist tilbage  i ham). Grunden til at vi skal derned er at vi skal være reserveforældre for mindstesøsteren til et familiearrangement istedet for mine forældre der er på ferie. Vi synes så det bliver en lidt for lang dag at køre helt til Nordjylland igen samme aften,  så vi tager en overnatning  i Møgeltønder og en tur over “æ græns” lørdag, inden vi sætter mindstesøsteren af ved brormand i Aarhus og selv kører hjemad.

image

Glæder mig svært meget til at se hende her igen

Det går rigtig godt med mit nye arbejde! Jeg er så glad for at kunne stå op hver dag og køre på arbejde, med spændende opgaver og skønne kolleger. Jeg er godt brugt om aftenen, men det bliver stadig bedre og jeg begynder at have ret meget overskud igen. I dag lykkedes det mig faktisk at få startet op på at træne – stort skridt! Jeg har meldt mig ind i loop, fordi jeg der kan få bevæget alle  muskelgrupperne og kan gøre det hurtigt og effektivt. Jeg træner ikke for at  tabe mig, men for at få noget bevægelse  ind i kontorkroppen. Men jeg må indrømme at jeg til morgen havde alle planer om at udskyde opstarten til næste uge – jeg fik nu taget mig selv i nakken og kom afsted. Uden at skulle lyde hellig så  var det bare så godt af mig, min krop har værket hele dagen  med ondt over det hele – men en halv time deroppe fik bugt med det meste. Jeg satser på at komme afsted tre gange om ugen, på vej hjem fra arbejde  i fremtiden – nu skal jeg bare holde det….

Nu vil jeg snart finde min seng og lidt netflix serie, vækkeuret ringer ubarmhjertigt  klokken halv seks i morgen, til hundeluftning og madpakke smørring – det er hårdt at være alene 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *