2015/11/01

En efterårsweekend

Vi har taget os en dejlig afslutning på en lidt skør uge, med en gemal i Grenå og småsyg frue og en vuffer der kom i familiepleje hos mine forældre, som var så søde at tilbyde at passe hende, så jeg slap for tidlige morgenlufteture inden arbejde.

Fredag kom gemalen hjem, og lørdag kørte vi en tur i kolonihaven hvor vi fik forberedt den lidt til vinteren, sat tulipaner og konstateret at georginerne godt kan stå lidt endnu, så det bliver i hvert fald en tur mere derop inden vinteren for alvor sætter ind – så kan vi også få de sidste ting med hjem der ikke skal overvintre i et ikke isoleret hus med muserisiko.

Efterårsklargøring er der også blevet gjort herhjemme – med et par krukker der er kommet lidt nyt fyld i, efter at planterne har stået og ventet lidt for længe nu. Til jul skal der lys i og til foråret kan det blive plantet ud i kolonihaven – så det er langtids holdbar pynt vi er ude i her.

Efterårskrukker på altanen.

I dag vendte bilsnuden den anden vej da vi havde besluttet os for at køre en tur til Rold Skov. Ingen af os kunne huske hvornår vi sidst havde været der, så vuffen blev pakket i bilen og gummistøvler taget på.

Vuffen i troldeskoven.

En god tur rundt i skoven og beundre de smukke gamle træer, og en energisk vuffer – hvis energi niveau var helt nede da vi kom hjem. Resten af dagen er for hendes vedkommende blevet brugt i sofaen, det er den for den sag skyld også for vores – stort set. Lidt kedelige pligter som oprydning i køkkenet og vasketøj er der da også blevet tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *