2016/03/28

Gallakagerne

Jeg fik jo skrevet at der ville komme et indlæg om kagerne jeg lavede til min mosters fødselsdag – så det må hellere komme her.

Der vil ikke komme opskrifter på kagerne – de bestod af lidt forskellige bunde (alm. vanilje, med nødder/mandler og chokolade) og creme sammensat på forskelllige måder (asti, blåbær, hindbær og chokolade) alle kagerne blev smurt op med smørcreme og beklædt med fondant.

De blev pyntet med blomster i lyngfarver, vintergækker og noder (min moster er organist.)

Det var lidt af et planlægningsarbejde at passe kageforberedelser ind imellem arbejdet, men med hjælp fra min mor der stod for at lave et par af cremerne og hjalp med at få kagerne samlet lykkedes det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *