2017/08/21

én uge til termin

… og utålmodigheden er for alvor begyndt at sætte ind, men nok mest i den henseende, at jeg synes det er træls at vente på noget man ikke helt ved hvornår sker. Det kan være i morgen, eller om 14 dage – vi går bare i en underlig venteposition hvor alt gerne skal være klar, men det kan sagtens tænkes at det først skal bruges om en 3 uger.

Samtidig er jeg efterhånden virkelig meget gravid, altså helt fuldstændig “tyk og tung” på den måde, hvor man føler sig som en skildpadde der er landet på skjoldet. Jeg er ret afhængig af gemalens hjælp til at spænde sandalerne, komme op af sofaen etc. (det sidste kan jeg godt selv, men det er bare langt mere besværligt.)

Plukkeveerne jeg ellers ikke har mærket så meget til, er for alvor sat ind, så lange gåture (herunder lufteture med vuffen) er suspenderet for en periode.
Jeg har det ikke hårdt, jeg glæder mig bare til at arvingen bliver lidt mere håndgribelig, kommer ud til os – og kan sparke til sin far og ikke kun mine ribben 😉

Men vi er ved at være klar, som i så klar som man nu kan blive. Værelset der indtil videre mest skal bruges til pusleplads er ordnet, tøjet vasket, barnevognen hentet, vuggen malet og står klar med ny madras, pude og dyne og skal bare flyttes i soveværelset og redes op når vi kommer hjem med ham. Sygehustasken er pakket, det samme er “tasken” til vuffen der skal passes mens vi er på sygehuset, diverse snacks er indkøbt til sygehusturen (gemalens opgave), der er indkøbt lager af tabs til opvaskemaskinen så al opvask kan klares let når han kommer, i fryseren er der portionsstørrelser af færdiglavet mad der bare skal varmes – og et lager af pasta og flåede tomater (til tomatsauce) bliver indkøbt i løbet af ugen fra gemalens butik.

Pusle station – der mangler en uro over puslebordet, den har min søster lovet at levere – så den venter vi (også) spændt på. Vi går ikke ind for pastelfarvet børneindretning, så puslepladsen er hverken blog- eller instagramvenlig 😉

Barnevognen og vuggen, står foreløbig “opmagasineret” på værelset

Toppen af det lille skab på væggen. Skabet har været min mormors – er restaureret af min farfar og nu pyntet med små bamser fra royal copenhagen (tror jeg nok) og en sprutte jeg har hæklet – den flytter dog plads til vuggen på et tidspunkt.

Sengetøj med min mormors, mors og nu mine initialer – klar til 3. generation

Så alt i alt kan han bare komme an, vi er SÅ klar! 😀

Man skal huske at lægge planer selvom man venter, så det har vi gjort – i dag stod på et besøg i Randers Regnskov, som vi havde et par fribilletter til (det var vaaaaarmt!) på onsdag skal bilen på værksted (det er så knap så spændende) og på torsdag får vi besøg af gemalens søster – så må vi se hvad vi skal lave af planer for næste uge, for at få tiden til at gå.

Til slut – lige et enkelt “mavebillede” fra i dag, kun en uge fra målet.

2 tanker om "én uge til termin"

  1. Emilie

    Jeg ønsker dig alt det bedste for din fødsel, og for din lille drengs velbefindende.
    Hvor er det spændende!!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *