2017/12/21

Det’ sørme det’ sandt december

December er fløjet afsted for mig synes jeg, og der har simpelthen ikke været tid og overskud til at komme ind og få blogget.

Gemalen startede på nyt arbejde 1. december hvilket har givet ham en del mere overskud når han kommer hjem – og ikke mindst fri i weekenderne, så det har vi virkelig nydt!

Weekenderne har været booket med julefrokost hos min farmor og farfar, julehygge hos min svigerinde og julekagebagning. Arvingen og jeg har både haft besøg af mormor og bedste, faster og de andre mødre og babyer i mødregruppen. Vi har købt julegaver (en stor del på nettet, men rent faktisk også nogle i fysiske butikker) og pakket julegaver ind – og så har vi set en masse julefjernsyn…

Arvingen har nemlig været lidt en udfordring i første halvdel af december. Han startede med at blive vaccineret den 6. (samme dag som han blev 3. måneder, tillykke med dagen da…) og snuppede et tigerspring i samme ombæring. Siden har det der med at sove i løbet af dagen ikke rigtig været hans kop thé, hvilket har medført en til tider meget overtræt baby, og en (mindst) lige så træt mor. Men nu begynder det heldigvis at hjælpe på det. Han har langt om længe fundet ud af at det der med at sove ude i barnevognen er helt okay og at morgenluren ikke behøver foregå oven på mor, men at man godt kan sove videre alene. Hvilket begynder at give mig lidt mere tid til at få ting ordnet (som gaveindpakning, konfektlavning og vasketøj, vasketøj og vasketøj)

Nu når jeg lige at få lidt julestemning fra herind, inden vi rammer juledagene, og så skulle der gerne komme et indlæg mere i morgen – der er det nemlig en ganske særlig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *