2017/12/23

Lillejuleaftensdag

Så ramte den endelig, den helt søde juletid, julefreden har sænket sig og jeg tror de fleste af os ser frem til de næste dages hygge og samvær med familien.

For os går turen nordpå i morgen, vi fejrer juleaften med gemalens familie, hjemme hos hans forældre. Juledag tager vi ud og ønsker glædelig jul til min mormor, inden vi tager hjem til mine forældre til lidt mere julehygge.

Dagene mellem jul og nytår skal vi bare nyde at gemalen i år har helt fri, så den står på hygge derhjemme – med kavalkade af Ringenes Herre og Hobitten. Måske de her skal bages af de sidste marcipan rester, eller måske dem her, bare for at komme lidt væk fra småkagerne.

Til nytår vender vi tilbage til Nordjylland, der skal vi “på landet” ud til vores gode venner og faste “nytårshold” – menuen er ikke besluttet endnu, men der skal helt sikkert spises kransekage til midnat, og så glæder jeg mig til at drikke bare et halvt glas bobler til nytårstalen og til kransekagen. Sidste år var jeg jo omkring 5 uger henne til nytår, så der stod den på absolut ingen alkohol, i år tror jeg på at arvingen godt kan klare at jeg drikker en anelse.

I dag skal vi hygge herhjemme, pynte juletræ og til aften står den traditionen tro på stjerneskud til aftensmad skyllet ned med Love Actually. En lillejuleaftensdag i helt langsomt tempo.

 

Rigtig glædelig jul til jer alle – jeg vender tilbage “på den anden side”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *