2018/03/21

Vuggestue-start

Der har været stille herinde ret længe.. Det skyldes slet og ret at overskuddet ikke rigtighar været der. Arvingen er startet i vuggestue og det går bare ikke særlig godt.

Det var fint de første to dage hvor jeg var med, og første dag (time) alene var også helt okay, men derfra har den bare stået på gråd, gråd, gråd – ikke når jeg går, men efter jeg er gået – han bliver sur over at jeg ikke er der og så græder han. Vi har prøvet på alle mulige måder, han har de fleste dage kun været der en halv time, han har sin barnevogn, nussekanin, yndlings legetøjet og majssnacks med, men intet er godt nok, før mor kommer tilbage.

Det er heldigvis ved at gå bedre, forstået på den måde at han nu kan have pauser i gråden og nogle dage stort set ikke græder, men jeg synes godt nok der er lang vej igen, og jeg starter på arbejde efter påske…

Vi havde ellers afsat god tid synes vi, lidt over 3 uger til at køre ham ind burde være ret godt, men altså ikke i vores tilfælde. Det kan jo være svært at vide på forhånd. Så vi har måtte finde en løsning, der er blevet til at jeg starter på arbejde som planlagt (jeg glæder mig meget til at komme tilbage) og så tager gemalen 14 dages barsel efter påske – og så håber vi at det vil lykkes.

Men det har taget ret hårdt på mig hele det her forløb, hvilket forklarer det manglende overskud. At sidde hver dag med en knugende fornemmelse fordi ens lille dreng er ked af det og at han er ked af det fordi jeg ikke er der, og at det er på grund af mit valg at det skal ske nu. Det er jo mig der har valgt at jeg ville tidligt tilbage på arbejde og at han derfor skal passes ude – men jeg tror stadig på at det er den bedste løsning for os alle, vi skal bare lige over opstarts vanskelighederne.
Jeg kan også mærke nu, at den følsomme førstegangsmor er ved at vige pladsen for den noget mere resolutte og viljefaste mor vi godt vidste at jeg i bund og grund vil være, er ved at vinde frem – det er frygteligt at han er så ked af det – men det hjælper tydeligvis ikke noget at jeg bliver ved med at komme efter en halv time, så nu er tiden sat op – vi skal have det her til at fungere. Så må jeg tude lidt i det skjulte over den dårlige samvittighed.

Barnevognen er nu en god ting.

Nu ser vi frem mod påsken hvor vi alle tre har fri. Påsken står på sommerhustur i det nordjyske, hele 3 fødselsdage (en af dem fejring af gemalen) og så lige et lægebesøg for at få tjekket op på arvingens øre, efter hans sygdom.

Efter påske, ser jeg frem til at starte på arbejde igen og gemalen til at have lidt barsel til at hygge med arvingen. Og så selvfølgelig gemalens fødselsdag – onsdag efter påske. Lige nu er problemet lidt hvad han skal have i gave, han drømmer om en pizzaovn til terrassen som den her, om et ur og om en weekendtur – det kunne godt være jeg skal til at beslutte mig for hvad han skal have, eller om det skal være noget helt fjerde jeg skal finde på.

En tanke om "Vuggestue-start"

  1. Pingback: En ny hverdag - Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *