2018/04/28

Konfirmationslørdag

Min kusine blev konfirmeret i dag, den sidste i rækken – næste gang vi skal til en konfirmation bliver det nok arvingens.

Det var arvingens første store fest (hvis vi ser bort fra det bryllup vi var med til da han var 10 dage gammel, men der sov han fra det meste) og han klarede det i fin stil.

Vi havde taget lidt mad med hjemmefra, en (kyllinge)leverpostejsmad og nogle banan pandekager hvilket var meget godt, han var noget sulten da vi kom derned, så han nåede lidt at kværne en pandekage og leverpostejsmaden inden vi andre nåede til forretten – tarteletter med høns i asparges, sådan en spiste han da også lige. Under talerne synes han det var synd der slet ikke var nogen der svarede dem der stod og talte,  så han deltog ivrigt i samtalen – inden vi listede ud med ham. Under sangene fulgte han koncentreret med – og under desserten spiste han ivrigt af bær og bananpandekager (og lidt is og pennacotta på ske.)

Der spises leverpostej (fotocredit til min far)

Der var mange mennesker at forholde sig til, og mange mennesker der gerne ville snakke med ham. Jeg havde været lidt spændt på hvordan han ville tage det, men han klarede det i fin stil og sendte mange smil afsted. Det var dog bedst at sidde ved mor eller far, men det må også være okay på sådan en dag.

Det var også lidt fint at se hvordan reaktion fra ham var større da det var mormor, morfar, mostre og onkel der kom over til ham, selvom de ikke ser hinanden hver dag, er han ikke i tvivl om hvem hans familie er.

Nu er han puttet (i sin egen seng) og snorkbobler – så krydser vi fingre for at natten går godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *