2018/07/03

Sygmus vol. 1000

Altså sådan føles det i hvert fald. Vuggestuen ringede tirsdag middag, arvingen havde feber… Gemalen tog tjansen og hentede ham. Han blev også hjemme med ham onsdag, hvor jeg skulle på kursus med arbejdet.

Torsdag måtte gemalen på arbejde igen, med ingen andre pasningsmuligheder måtte jeg blive hjemme selvom timingen var virkelig skidt. Tæt på ferie og lige før nogle ret store ændringer på mit arbejde som jeg gerne ville have været bedre forberedt på. Planen var derfor egentlig at tage arvingen med på job, deltage i de møder jeg havde og så tage hjem med ham igen. Planen opstod fordi han egentlig var ok onsdag på trods af lidt feber.

Men det gik jo hverken værre eller bedre end at han torsdag morgen var så skidt og havde så høj feber (40 grader til morgen) at arbejde blev udskiftet med lægebesøg og en gang mellemørebetændelse 😩

Resten af dagen foregik stort set sådan her

Sovende arving

Det samme gjorde fredag faktisk også. Arvingen ville helst bare sove ovenpå eller ved siden af mig. Så jeg fik set en maaaaaasse fjernsyn.

Lørdag havde medicinen hjulpet så godt at arvingen var ved at finde dit gamle humør frem. Vi pakkede en madkurv og kørte ud i det blå på en lille picnic.

Picnic med smøreost og æblejuice

Mandag havde arvingen besøg af sin Bedste som var kommet ned for at passe ham – så han holdt fri fra vuggestuen og sørgede for at holde sin Bedste igang hele dagen. De virkede til at have hygget hele dagen. Det kunne næsten ikke passe bedre, så havde han lige en dag mere til at komme ovenpå igen inden den stod på vuggestue igen.

I dag var arvingen tilbage i vuggestuen, han er igang med den sidste uge. Fredag er sidste dag, derefter står den på 3 ugers ferie og så starter han i dagpleje til august. Mere om det senere 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *